Skip to main content
10. marts 2023

PPG åbner endnu en butik til den professionelle maler

I nye flotte lokaler i Odense slår en ny PPG-butik dørene op den 13. marts. Her kommer de ansatte til at rådgive om og sælge velkendte mærker som Dyrup Professionel, Sigma Coatings, GORI Professional m.fl.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELSE FRA PPG

Fra den 13. marts kan professionelle malere i Odense nøjes med at køre ét sted hen, når de søger rådgivning og skal handle til byggeprojekter. Butikkerne Dyrup Professionel og Beckers, der begge ejes af PPG, flytter nemlig ind i Farve X-pertens tidligere lokaler og skifter navn til PPG Odense. Det er en branchekendt herre, der træder til som butikschef i den nyåbnede butik.

Skal du som maler i Odense købe maling og tilbehør, kan du slippe for at køre fra butik til butik efter alt det, du skal bruge. I stedet kan du nøjes med at køre ét sted hen. I nye flotte lokaler på Klokkestøbervej 12 slår en ny PPG-butik mandag den 13. marts dørene op.

Fra PPG-butikken kommer de ansatte til at rådgive om og sælge velkendte mærker som Dyrup Professionel, Sigma Coatings, Beckers, GORI Professional, ProGold og Tikkurila. Det kommer i den grad til at betyde både produkt- og serviceudvidelser.

I dag er Dyrup Professionel, Sigma Coatings og Beckers tre forskellige butikker med hver deres hold af ansatte og hver deres produktsortiment. Det laver vi med sammenlægningen om på, udtaler salgschef hos PPG Michael Nielsen.

Han fortsætter:

PPG har været på en rejse og gennem de sidste par år strømlinet vores tilstedeværelse og udvidet distributionen på det danske marked. Det har blandt andet betydet en konsolidering af butikker med forskellige profiler og sortimenter til PPG-centre, der samler alt til den professionelle maler ét sted.

Branchekendt herre ved roret
Med den nye Odense-butik bliver det lettere at være maler på Fyn; PPG sørger nemlig for én PPG-faktura, én samlet prispakke og én samlet sagsstyring. Det er ifølge Peder Nissen, der er salgskonsulent på Fyn, en kæmpe gevinst for malerne:

Vi samler alt under én paraply og gør hverdagen nemmere hvad angår indkøb, fakturering, sagsstyring og services. Det vil hjælpe vores kunder til få en mere effektiv hverdag. Desuden har malerne mulighed for at handle hos vores dygtige PPG Partner butikker, Dyrup Professionel og Farve X-perten i Svendborg og Ringe.

Jakob Nimand Hansen bliver butikschef i PPG Odense. Han glæder sig til at byde velkommen mandag den 13. marts. Han startede sin karriere i en farvehandel tilbage i 1999, er uddannet hos Farve X-perten i Svendborg og har været butikschef for tre butikker i København. Det er således en branchekendt herre, der bliver butikkens styrmand.

Vi ser frem til at åbne og til at kunne tilbyde kunderne en langt mere effektiv hverdag. De får adgang til et større produktsortiment, professionel service og rådgivning ét sted. Vi bliver samtidig områdets førende inden for malingprodukter og løsninger, der hjælper håndværkerne med at kunne opfylde Bygningsreglementets nye klimakrav – et afgørende konkurrenceparameter, siger Jakob, der bakkes op af Peder Nissen:

Det er vigtigt, vi ude i butikkerne også kan bakke denne udvikling op, og ved at samle kræfterne klæder vi bedst landets mange dygtige malere på.

Mandag den 13. marts byder PPG Odense velkommen fra morgenstunden med morgenbrød og varm kaffe.