Skip to main content

Thoms Låse & Alarm

Låse- og alarmogaver af enhver art varetages med sikker hånd af Thoms Låse og Alarm. Alt fra produktion af nøgler, avancerede alarmsystemer, videoovervågning, mekaniske låse og dørtelefoner er deres ekspertise. 

Annoncørbetalt Indhold

Hos Thoms Låse & Alarm sætter de en ære i at skabe tryghed i private hjem og på arbejdspladser. Om du skal have installeret videoovervågning, et rullegitter i butikken, eller nye nøgler til hoveddøren kan de klare det for dig. Med deres 24-timers service kan du altid få hjælp til at komme ind af din dør, hvis du har været så uheldig at miste nøglen eller låse dig selv ude. 

Skal du bygge nyt, tilbyder de deres assistance helt fra den første skitsetegning, så indbrudssikring, låsesystemer, adgangskontrolanlæg og dørlukkere tænkes med fra start. De tilbyder en komplet indbrudssikring af private hjem, institutioner og virksomheder.

Thoms Låse & Alarm kører ud til hele Fyn, og med deres mange års erfaring i branchen, lægger de vægt på god service, glade kunder og et professionelt håndværk, når de udfører låseservice.

Kontakt
AdresseRugårdsvej 191, 5210 Odense