Skip to main content

Totaltruck A/S

I deres topmoderne service- og reparationsværksted i Langeskov tilbyder Totaltruck A/S salg, udlejning, vedligehold og service inden for gaffeltruckbranchen. 

Annoncørbetalt Indhold

I 2001 blev virksomheden startet af seks ildsjæle, der brændte for gaffeltrucks og deres vedligehold. Siden har de udvidet, og i dag har de 26 mand ansat. Tilsammen har medarbejderne over 200 års brancheerfaring, så de kan løfte de fleste opgaver. Med deres hovedlager midt på Fyn, kan de hurtigt rykke ud med en af deres 10 servicevogne, hvis du oplever problemer med din gaffeltruck.

Virksomhedens mission er, at deres kunder skal kunne koncentrere sig om deres produktion, mens TotalTruck A/S skal være garantien for optimal truckdrift – hele døgnet rundt. Som en rutineret gaffeltruckleverandør gør de en dyd ud af at tilbyde en service, der er økonomisk bevidst, samtidig med at den er sikkerheds- og miljøbevidst.

Udover at tilbyde service og vedligehold kan du også købe, lease eller leje en ny gaffeltruck, palleløfter, stabler eller andet transport- og løfteudstyr hos Totaltruck A/S. Desuden har de også alt i tilbehør til din gaffeltruck eller minilæsser.

Kontakt
AdresseLucernetoften 5 , 5550 Langeskov